2024-04-17
Университетибиздин Коомдук Жоопкерчилик иш-чараларынын алкагында 2024-жылдын 16-апрелинде факультетибиздин гастрономия жана кулинардык искусство кафедрасы тарабынан Бишкек шаарындагы №10 кесиптик лицейинин студенттери жана окутуучулары үчүн арыз үлгүсү менен семинар өткөрүлдү. «Заманбап ашканада дан жана дан азыктарын колдонуу» деген темада. Факультетибиздин деканы Проф. Dr. Ясин Бойлу жана Гастрономия жана кулинардык искусство бөлүмүнүн башчысы Проф. к.т.н. Нурудин Кыдыралиев ачып сөз сүйлөгөн семинарда кафедранын студенттери жана окутуучулары төө буурчак, хумус, жасмыктан жасалган шишкебек жана барбекю тамактарын тартуулашты. Иш-чаранын соңунда кесиптик лицейдин студенттерине жана профессордук-окутуучулар курамына факультетибиз тууралуу маалымат берилип, окуу бөлмөлөрү жана колдонуу аймактары боюнча экскурсия уюштурулду.