Доц.док.Анарсейит ДЕЙДИЕВ
Бөлүм башчысы

Бакалавриат курстары:

CMB-202 БИОХИМИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-101 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛИГИНЕ КИРИШҮҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-405 ТАМАК-АШ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-421 ТАМАК-АШ ТЕХНОЛОГИЯСЫНДАГЫ ЖА.Ы ПРOЦЕССТЕР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-423 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛИГИНДЕГИ ӨЗГӨЧӨ ТЕМАЛАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-428 КУРГАТУУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-430 АЧЫТЫЛГАН АЗЫК.ДЫ ӨНДҮРҮҮ ТЕХН.ЯСЫ ЖАНА ЖАБДЫКТАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-434 ТАМАК-АШ ИНЖ.ДЕГИ ӨЗГ. ТЕМАЛАР: ТЕХНОЛ.СЫ ЖАНА ЖАБД.РЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

STJ-401 ПРАКТИКА IV (КВАЛИФИКАЦИЯЛОО АЛДЫНДАГЫ) Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Магистратура курстары:

BTE-536 АЧЫТЫЛГАН АЗЫКТАРДЫ ӨНДҮРҮҮ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Биотехнологиÿ

GMB-515 ЖОГОРКУ ТЕХНОЛОГИЯЛУУ ТАМАК-АШ ӨНДҮРҮШҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-525 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛИГИНДЕГИ ӨЗГӨЧӨ ТЕМАЛАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-611 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ БИОХИМИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-614 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ УГЛЕВОДДОРДУ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-615 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-619 ТАМАК-АШ ӨНӨР ЖАЙЫНДАГЫ ИННОВАЦИЯЛАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-622 ТАМАК-АШ КСЕНОБИОТИКТЕРДИН ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы