ENM-315 ИНЖЕНЕРДИК ЭКОНОМИКА Өнөр жай инженериясы
GID-444 ТАМАК-АШ КУТУЛОО МАТЕРИАЛДАРЫ ЖАНА МЕТОДДОРУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-305 ТАМАК-АШ ХИМИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-517 ОРГАНИКАЛЫК ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫН ӨНДҮРҮҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-518 ЖАҢЫ КУТУЛОО ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-620 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ ВИТАМИНДЕРДИ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-621 ТАМАК-АШ ӨНӨР ЖАЙЫНДА ТОЛУГУ МЕНЕН САПАТТЫ БАШКАРУУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы