Доц.м.а.док.Жылдызай ӨЗБЕКОВА

Бакалавриат курстары:

GID-447 АЗЫК-ТҮЛҮК КООПСУЗДУГУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-201 МАТЕРИАЛДЫК ЖАНА ЭНЕРГЕТИКАЛЫК БАЛАНСТАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-207 ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫНЫН ФИЗИКАЛЫК КАСИЕТТЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-301 КОЛДОНМО КИНЕТИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-323 СЕНСОРДУК АНАЛИЗ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

KMM-405 ХИМИЯЛЫК ТЕХНОЛОГИЯЛЫК ПРОЦЕССТЕРДИ МОДЕЛДЕШТИРҮҮ Химиялык инженерия

Магистратура курстары:

BTE-512 ТАМАК-АШ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ Биотехнологиÿ

GMB-510 ТЕХНОЛОГИЯЛЫК ПРОЦЕССТЕРДИ МАТЕМАТИКАЛЫК МОДЕЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-610 ТАМАК-АШ ЧИЙКИ ЗАТТАР.КОМПОНЕТ.САКТ-ДО ЖАНА КАЙРА ИШ.ӨЗ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-610 ТАМАК-АШ ЧИЙКИ ЗАТТАР.КОМПОНЕТ.САКТ-ДО ЖАНА КАЙРА ИШ.ӨЗ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-616 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ ЛИПИДДЕРДИ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-623 ТАМАК-АШ КОШМОЛОРУ,БУЛГООЧУЛАР ЖАНА ТОКС.ЖӨН-ДӨ АКЫР.МА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-623 ТАМАК-АШ КОШМОЛОРУ,БУЛГООЧУЛАР ЖАНА ТОКС.ЖӨН-ДӨ АКЫР.МА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы