GID-447 АЗЫК-ТҮЛҮК КООПСУЗДУГУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-201 МАТЕРИАЛДЫК ЖАНА ЭНЕРГЕТИКАЛЫК БАЛАНСТАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-207 ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫНЫН ФИЗИКАЛЫК КАСИЕТТЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-301 КОЛДОНМО КИНЕТИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-323 СЕНСОРДУК АНАЛИЗ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
BTE-512 ТАМАК-АШ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ Биотехнологиÿ
GMB-510 ТЕХНОЛОГИЯЛЫК ПРОЦЕССТЕРДИ МАТЕМАТИКАЛЫК МОДЕЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-610 ТАМАК-АШ ЧИЙКИ ЗАТТАР.КОМПОНЕТ.САКТ-ДО ЖАНА КАЙРА ИШ.ӨЗ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-610 ТАМАК-АШ ЧИЙКИ ЗАТТАР.КОМПОНЕТ.САКТ-ДО ЖАНА КАЙРА ИШ.ӨЗ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-616 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ ЛИПИДДЕРДИ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-623 ТАМАК-АШ КОШМОЛОРУ,БУЛГООЧУЛАР ЖАНА ТОКС.ЖӨН-ДӨ АКЫР.МА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-623 ТАМАК-АШ КОШМОЛОРУ,БУЛГООЧУЛАР ЖАНА ТОКС.ЖӨН-ДӨ АКЫР.МА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы