Ага окутуучуСапаргуль Турдубекова

Жогорку мектеп курстары:

TUO-106 НЕГИЗГИ АШКАНА КОЛДОНМОЛОРУ Туризм

TUO-203 ЭТИКЕТ ЖАНА ТЕЙЛ.. Туризм

Бакалавриат курстары:

GMS-104 ТАМАК ДАЯРДОО НЕГИЗДЕРИ I Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-104.01 ТАМАК ДАЯРДОО НЕГИЗДЕРИ I Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-111 ТОВАР ТААНУУ Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-203.01 ТАМАК ДАЯРДОО НЕГИЗДЕРИ II Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-203.02 ТАМАК ДАЯРДОО НЕГИЗДЕРИ II Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-211 ТАМАК-АШ ГЕОГРАФИЯСЫ Туризм жана мейманкана иши

GMS-211 ТАМАК-АШ ГЕОГРАФИЯСЫ Саякат иши жана гид кызматы

GMS-211 ТАМАК-АШ ГЕОГРАФИЯСЫ Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-214 ИШ-ЧАРА МЕНЕДЖМЕНТИ Туризм жана мейманкана иши

GMS-214 ИШ-ЧАРА МЕНЕДЖМЕНТИ Саякат иши жана гид кызматы

GMS-216 КУЛИНАРИЯ ЖАНА ТАМАКТАНУУ ТАРЫХЫ Туризм жана мейманкана иши

GMS-216 КУЛИНАРИЯ ЖАНА ТАМАКТАНУУ ТАРЫХЫ Саякат иши жана гид кызматы

GMS-311 НАН АЗЫКТАРЫН ЖАНА ДЕСЕРТТЕРДИ ДАЯРДОО НЕГИЗДЕРИ Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-327 МИКРОБИОЛОГИЯ, САНИТАРИЯ ЖАНА ГИГИЕНА Туризм жана мейманкана иши

GMS-327 МИКРОБИОЛОГИЯ, САНИТАРИЯ ЖАНА ГИГИЕНА Саякат иши жана гид кызматы

GMS-327 МИКРОБИОЛОГИЯ, САНИТАРИЯ ЖАНА ГИГИЕНА Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-333 БАТЫШ ТАМАКТАНУУ МАДАНИЯТЫ Ресторан иши жана кулинардык өнөр

GMS-333 БАТЫШ ТАМАКТАНУУ МАДАНИЯТЫ Туризм жана мейманкана иши

GMS-333 БАТЫШ ТАМАКТАНУУ МАДАНИЯТЫ Саякат иши жана гид кызматы

GMS-333 БАТЫШ ТАМАКТАНУУ МАДАНИЯТЫ Ресторан иши жана кулинардык өнөр

TOI-104 ЖАШОО ТИРИЧИЛИК КООПСУЗДУГУ Ресторан иши жана кулинардык өнөр

TOI-209 ТҮРК АШКАНА МАДАНИЯТЫ Туризм жана мейманкана иши

TOI-209 ТҮРК АШКАНА МАДАНИЯТЫ Саякат иши жана гид кызматы