ENM-315 ИНЖЕНЕРДИК ЭКОНОМИКА Өнөр жай инженериясы
GMB-302 ТАМАК-АШ АНАЛИЗДЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-305 ТАМАК-АШ ХИМИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-322 ТАМАК-АШ ГИГИЕНА ЖАНА САНИТАРИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-324 МЕМБРАНА ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-403 ТАМАК-АШ ИШКАНАЛАРЫН ДОЛБОРЛОО Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-407 ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫНЫН САПАТЫН КАМСЫЗДОО Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-426 ТАМАК-АШ КУТУЛОО МАТЕРИАЛДАРЫ ЖАНА МЕТОДДОРУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-440 МУЗДАТУУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
MUH-403 ИНЖЕНЕРДИК ЭКОНОМИКА Экологиялык инженерия
MUH-403 ИНЖЕНЕРДИК ЭКОНОМИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
STJ-202 ПРАКТИКА II (ЖАЛПЫ ИНЖЕНЕРДИК) Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-517 ОРГАНИКАЛЫК ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫН ӨНДҮРҮҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-518 ЖАҢЫ КУТУЛОО ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-620 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ ВИТАМИНДЕРДИ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-621 ТАМАК-АШ ӨНӨР ЖАЙЫНДА ТОЛУГУ МЕНЕН САПАТТЫ БАШКАРУУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы