Док.Айгүл УСУБАЛИЕВА

Бакалавриат курстары:

GMB-203 ФИЗИКАЛЫК ЖАНА КОЛЛОИДДИК ХИМИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-304 ТАМАК-АШ ЧИЙКИ ЗАТТАРЫН ЖАНА ЧАЛА ДАЯРДАМАЛАРДЫ САКТОО Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-306 ТАМАК-АШ ӨНДҮРҮШҮНҮН ЖАБДЫКТАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-325 РАЦИОНАЛДУУ ТАМАКТАНУУНУН НЕГИЗДЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-327 ТАМАКТАНУУ ФИЗИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-329 ТАМАК-АШ ТОКСИКОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-331 ТАМАК-АШ ЖАНА БИОЛОГИЯЛЫК АКТИВДҮҮ КОШУЛМАЛАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-442 КОНСЕРВ.НГАН АЗЫК.ДЫ ӨНДҮРҮҮ ТЕХН.ЯСЫ ЖАНА ЖАБДЫКТАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

KMM-203 АНАЛИТИКАЛЫК ХИМИЯ ЖАНА ФИЗИКО-ХИМИЯЛЫК АНАЛИЗ ЫКМАЛАРЫ Химиялык инженерия

MUH-401 ЖАШОО КООПСУЗДУГУ Экологиялык инженерия

MUH-401 ТУРМУШ-ТИРИЧИЛИК КООПСУЗДУГУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

MUH-401 ТУРМУШ-ТИРИЧИЛИК КООПСУЗДУГУ Өнөр жай инженериясы

STJ-302 ПРАКТИКА III (ӨНДҮРҮШТҮК) Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Магистратура курстары:

GMB-520 ТАМАК АЗЫКТАРЫН ИДЕНТИФИКАЦИЯЛОО ЖАНА ФАЛЬСИФ-СЫН АНЫК Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-522 НУТРИЦЕВТИКТЕР ЖАНА ФУНКЦИОНАЛДЫК АЗЫКТАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-523 АЗЫК-ТҮЛҮК МАРКЕТИНГИ ЖАНА КЕРЕКТӨӨЧ.ӨЗҮН АЛЫП ЖҮРҮШҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-618 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ МИНЕРАЛ ЗАТТАРДЫ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-625 ФУНКЦ.АЗЫК.ӨНДҮРҮҮНҮН ИЛИМИЙ НЕГИЗДЕРИ ЖАНА ТЕХНОЛОГ. Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы