Доц.док.Анарсейит ДЕЙДИЕВ
Бөлүм башчысы

Бакалавриат курстары:

CMB-202 БИОХИМИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-101 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛИГИНЕ КИРИШҮҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Магистратура курстары:

BTE-536 АЧЫТЫЛГАН АЗЫКТАРДЫ ӨНДҮРҮҮ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Биотехнологиÿ

GMB-515 ЖОГОРКУ ТЕХНОЛОГИЯЛУУ ТАМАК-АШ ӨНДҮРҮШҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-525 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛИГИНДЕГИ ӨЗГӨЧӨ ТЕМАЛАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-611 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ БИОХИМИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-614 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ УГЛЕВОДДОРДУ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-615 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-624 УЛУТТУК(КЫРГЫЗ,ТҮРК)ТАМАК АЗЫКТАРЫНЫН ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы