Доц.м.а.док.Айчүрөк МАЖИТОВА

Бакалавриат курстары:

GID-442 КУРГАТУУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

KMM-402 ХИМИЯ ИНЖЕНЕРЛИГИ ЛАБОРАТОРИЯСЫ II Химиялык инженерия

MUH-204 ИНЖЕНЕРДИК ТЕРМОДИНАМИКА Экологиялык инженерия

MUH-301 ЖЫЛУУЛУК АЛМАШУУ ПРОЦЕССТЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

MUH-301 ЖЫЛУУЛУК АЛМАШУУ ПРОЦЕССТЕРИ Химиялык инженерия

Магистратура курстары:

GMB-501 ТАМАК-АШ ЧИЙКИ ЗАТТАРЫНЫН ЖАНА ДАЯР АЗЫК.КАСИЕТИН ИЗИЛД Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-511 МАССА, ЭНЕРГИЯ ЖАНА ИМПУЛЬС ТАШУУ КУБУЛУШТАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-512 ИНЖЕНЕРДИК МАТЕМАТИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-513 ТЕХНОЛОГИЯЛЫК ПРОЦЕССТЕРДИ БАШКАРУУНУН АЛДЫНКЫ ЫКМАЛАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-516 БИОПРОЦЕССТЕР ИНЖЕНЕРЛИГИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-612 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ БЕЛОКТОРДУ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-612 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ БЕЛОКТОРДУ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-627 ТАМАК-АШ ӨНДҮР-ҮН ТАШТАН-ЫН БИОТ-ИЯ ЖОЛУ МЕНЕН КАЙРА ИШ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-627 ТАМАК-АШ ӨНДҮР-ҮН ТАШТАН-ЫН БИОТ-ИЯ ЖОЛУ МЕНЕН КАЙРА ИШ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы