GID-472 ЖАШОО-ТИРИЧИЛИК КООПСУЗДУГУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-211 АНАЛИТИКАЛЫК ХИМИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-325 РАЦИОНАЛДУУ ТАМАКТАНУУНУН НЕГИЗДЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-327 ТАМАКТАНУУ ФИЗИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-329 ТАМАК-АШ ТОКСИКОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-331 ТАМАК-АШ ЖАНА БИОЛОГИЯЛЫК АКТИВДҮҮ КОШУЛМАЛАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
KMM-203 АНАЛИТИКАЛЫК ХИМИЯ ЖАНА ФИЗИКО-ХИМИЯЛЫК АНАЛИЗ ЫКМАЛАРЫ Химиялык инженерия
GMB-520 ТАМАК АЗЫКТАРЫН ИДЕНТИФИКАЦИЯЛОО ЖАНА ФАЛЬСИФ-СЫН АНЫК Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-522 НУТРИЦЕВТИКТЕР ЖАНА ФУНКЦИОНАЛДЫК АЗЫКТАР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-523 АЗЫК-ТҮЛҮК МАРКЕТИНГИ ЖАНА КЕРЕКТӨӨЧ.ӨЗҮН АЛЫП ЖҮРҮШҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-618 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ МИНЕРАЛ ЗАТТАРДЫ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-625 ФУНКЦ.АЗЫК.ӨНДҮРҮҮНҮН ИЛИМИЙ НЕГИЗДЕРИ ЖАНА ТЕХНОЛОГ. Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы