Доц.м.а.док.Руслан АДИЛ АКАЙ ТЕГИН

Бакалавриат курстары:

CMB-204 ЖАЛПЫ МИКРОБИОЛОГИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-205 КОЛДОНМО МЕХАНИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-303 ТАМАК-АШ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

KMM-403 ХИМ.ЛЫК ТЕХНОЛОГИЯЛЫК ПРОЦЕССТЕРДИ БАШКАРУУ СИСТЕМАЛАРЫ Химиялык инженерия

Магистратура курстары:

GMB-514 ТАМАК-АШ ЭПИДЕМИОЛОГИЯСЫ ЖАНА МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-613 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-622 ТАМАК-АШ КСЕНОБИОТИКТЕРДИН ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы