CMB-204 ЖАЛПЫ МИКРОБИОЛОГИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-205 КОЛДОНМО МЕХАНИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-303 ТАМАК-АШ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-321 МЕХАНИКАЛЫК АЖЫРАТУУ ПРОЦЕССТЕРИ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-328 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛ.ДЕ МАТЕМАТИКАЛЫК МОДЕЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-401 ТАМАК-АШ ПРОЦЕССТЕРИН АВТОМАТТЫК БАШКАРУУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-436 ИНЖ.ДИК ИЗИЛДӨӨЛӨРДӨ СТАТИСТИКАЛЫК МЕТОДДОР Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-514 ТАМАК-АШ ЭПИДЕМИОЛОГИЯСЫ ЖАНА МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-613 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-624 УЛУТТУК(КЫРГЫЗ,ТҮРК)ТАМАК АЗЫКТАРЫНЫН ТЕХНОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы