CMB-204 ЖАЛПЫ МИКРОБИОЛОГИЯ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-205 КОЛДОНМО МЕХАНИКА Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GMB-303 ТАМАК-АШ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
KMM-403 ХИМ.ЛЫК ТЕХНОЛОГИЯЛЫК ПРОЦЕССТЕРДИ БАШКАРУУ СИСТЕМАЛАРЫ Химиялык инженерия
GMB-514 ТАМАК-АШ ЭПИДЕМИОЛОГИЯСЫ ЖАНА МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-613 АЛДЫНКЫ ТАМАК-АШ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы
GID-622 ТАМАК-АШ КСЕНОБИОТИКТЕРДИН ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы