Туризм факультетинин «Ресторан иши жана кулинардык өнөр» бөлүмүнүн № 110 тамак-аш тейлөө лабораториясынын аянты 44,42 м² болуп 20 студентке ылайыкталган. Бул студенттердин Тейлөө Технологиясы I, Тейлөө Ыкмалары II жана Тамак-аш стилистикасы жана Фотография, Сомелье кызматы сабактарында алган билимдерин жана көндүмдөрүн өркүндөтүү жана коомдук агартуу иштерин уюштуруу менен коомго кызмат кылуу үчүн колдонулат. Тамак-аш тейлөө лабораториясы студенттерге ресторан индустриясында ийгиликтүү мансап үчүн зарыл болгон кесиптик көндүмдөрдү өнүктүрүүгө жардам берет. Бул лаборатория ресторан тармагында иштөөгө жана кардарларды тейлөөнүн жогорку деңгээлин камсыз кылууга даяр болгон компетенттүү адистерди өнүктүрүүгө салым кошот.