Туризм факультетинин «Ресторан иши жана кулинардык өнөр» бөлүмүнүн № 111 Бар лабораториясынын аянты 35,75 м² болуп 20 студентке ылайыкталган. Бул студенттердин Бар жана Миксология жана Суусундуктардын технологиясы сабактарында алган билимдерин жана көндүмдөрүн өркүндөтүү жана коомго кызмат кылуу максатында уюштурулган коомдук билим берүү иш-чараларында колдонулат. Бар лабораториясы студенттерди ар кандай суусундуктарды, анын ичинде коктейлдерди, кофе, чай жана башка алкоголдук жана алкоголсуз суусундуктарды даярдоого үйрөтүү үчүн арналган. Бар лабораториясы студенттердин кесиптик көндүмдөрүн өнүктүрүүгө, аларды ресторандарга, барларга жана жайгаштырууга даярдоого көмөктөшөт. Бар лабораториясы окуу процессинин маанилүү компоненти болуп саналат жана студенттерге гастрономия жана туризм индустриясында ийгиликтүү карьера жасоо үчүн зарыл болгон көндүмдөрдү алууга жардам берет.