Бакалаврдын окуу программасы өнүккөн Европа өлкөлөрүнүн окуу программасына жана Түркия Республикасынын тийиштүү багытына негизделген жана Кыргыз Республикасынын Жогорку билим берүүсүнүн мамлекеттик билим берүү стандартына ылайык келет. Окутуу Кредиттик технология боюнча жүргүзүлөт, дисциплиналар боюнча кредиттер Европалык кредиттик которуу системасына ылайык берилет (ECTS - Европалык кредиттик которуу системасы).
Насыя топтоо/ Бакалавр даражасы үчүн студенттерге 134 кредиттик саат сабак сунушталат, анын ичинен кеминде 30 кредиттик саат тандалма сабактардан турат. Бакалавр даражасынын жарактуулук мөөнөтү 4 жыл, ал эми AKTS системасына ылайык бакалавр даражасына туура келген кредит 240 жыл.
Окуу процесси заманбап билим берүү технологияларын колдонуу менен жүргүзүлөт, белгилүү рестораторлордун, шеф-ашпозчулардын мастер-класстары, кесиптик конкурстар өткөрүлөт. Бакалавриат программасын ийгиликтүү аяктаган студенттер менеджмент, туризм жана меймандостук боюнча магистрдик программага кире алышат.
"Ресторан иши жана кулинардык искусство" бөлүмүнүн артыкчылыктары:
Кыргызстандагы, Түркиядагы, Германиядагы жана башка өлкөлөрдөгү ресторан жана мейманкана бизнесинин алдыңкы ишканаларында стажировкадан өтүү;
Кафедрада студент илимий изилдөөлөр, спорт, чыгармачылык менен алектене алат;
Тамак-аш тейлөө ишканасын башкарууда карьеранын тез өнүгүшү;
Көп маданияттуу байланыш жана иштөө чөйрөсү;
Бул жерде окутуу, кесиптик көндүмдөрдү калыптандыруу жана чыгармачылыкты өнүктүрүү үчүн керектүү нерселердин баары бар;
Студент үчүн окуу жана эс алуу үчүн ыңгайлуу жана коопсуз шарттар, социалдык колдоо, кызыктуу жана ар түрдүү студенттик жашоо кепилденет.